ALEKSANDRA SAŠA DUNĐERSKI

[et_pb_section bb_built=“1″ admin_label=“section“][et_pb_row admin_label=“row“ make_fullwidth=“off“ use_custom_width=“off“ width_unit=“on“ use_custom_gutter=“off“ custom_padding=“||0px|“ allow_player_pause=“off“ parallax=“off“ parallax_method=“on“ make_equal=“off“ parallax_1=“off“ parallax_method_1=“off“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ module_class=“grad“]

Alaksandra Saša Dunđerski


[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_image admin_label=“Slika“ src=“https://arete.rs/wp-content/uploads/2017/03/Aleksandra-Dundjerski-3.jpg“ alt=“Alaksandra Saša Dunđerski“ show_in_lightbox=“off“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“off“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ /][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Alaksandra Saša Dunđerski rođena je u Bečeju, trenutno živi i radi u Beogradu.

Voli vodu, da peva i da pleše. Po profesiji vaterpolistkinja (čitajmo: timski igrač), Saša koordiniše ekipu, radi korekture, sarađuje sa knjižarima i utvrđuje potrebe tržišta.

Svaki ozbiljan i obiman posao u koji se kreće zahteva osobu koja svojim radom neće ugrožavati ostale, ali koja će ih svojim prisustvom inspirisati, usmeriti i, nekada, samo istrpeti. Kada je nova i entuzijastična ekipa u pitanju, tim pre. U slučaju izdavačke kuće Areté, ta uloga dodeljena je Aleksandri.

Jedino što Saša nije prenela iz sporta u izdavaštvo je takmičarski duh unutar same ekipe, ali to ne znači da neki put neće izazvati druge timove na megdan. Po pravilima sporta, naravno.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]