Акција!

Sin crnog četvrtka

990.00 рсд 850.00 рсд

Od Alehandra Hodorovskog — legendarnog reditelja Svete planine, duhovnog gurua koji stoji iza Psihomagije i Puta tarota, i pisca knjige Gde ptica peva najlepše – stiže novi autobiografski trijumf: mitopoetski portret umetnika kao mladića u Čileu tokom burnih tridesetih godina prošlog veka.

 

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

U knjizi Gde ptica peva najlepše – vizionarskom autobiografskom romanu, koji je NPR uporedio sa Sto godina samoće i nazvao ga otelotvorenom genijalnom nadrealnom vizijom – usred fantastične gungule cirkusa, tarota, katoličkog i jevrejskog misticizma, seksualne ekstravagancije, političkog nasilja i duha mudrog rabina koji služi kao savetnik pratili smo pretke Hodorovskog koji su prebegli u Čile. Sada, u knjizi Sin crnog četvrtka, sam Hodorovski preuzima glavnu ulogu dok nas uvodi u nezaboravni ansambl njegovih ranih godina u Čileu tridesetih.

Baš kao što čini u svim medijima od filma do stripa, od mističke filozofije do fikcije, Hodorovski i ovde prikazuje svoju neograničenu sposobnost stvaranja univerzuma punog čudesa, užasa, humora, magije i kosmičke istine koji premašuju naše najluđe snove. Sin crnog četvrtka je uzbudljiv roman jednog od naših najdragocenijih majstora.

Додатне информације

Autor

Alehandro Hodorovski

Broj strana

227

Ilustracije

Dragana Nikolić

ISBN

9788680426525

Povez

meki

Prevod

Nataša Vujnović

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.