Акција!

Lov na veliku ribu

770.00 рсд 700.00 рсд

Tridesettrogodišnje praktikovanje programa transcedentalne meditacije bilo je ključno u mom filmskom i slikarskom stvaralaštvu kao i u ostalim oblastima mog života. Za mene je to bio način da ronim dublje u potrazi za velikom ribom. U ovoj knjizi želim da neka od svojih iskustava podelim s vama.

Dejvid Linč

U ovom međunarodnom bestseleru, filmski režiser Dejvid Linč opisuje svoje lične metode stvaranja i rada sa idejama, kao i velike kreativne prednosti koje je doživeo iz prakse meditacije.

Tokom protekle četiri decenije, Dejvid Linč je stvorio neke od najpoznatijih i najčešće prikazivanih ekranizovanih dela našeg vremena. Ova prepoznatljiva umetnost pisac-režiser nosi kritičko priznanje i kulturno potomstvo. Ipak, Linč otkriva malo sebe kao i ideje koje stoje iza njegovog rada. U ovoj knjizi pruža retki uvid u svoje metode kao umetnik i svoj lični stil rada.

Опис

 „Lov na veliku ribu“ pruža nepregledan uvid u Linčove metode, jer nudi i skup praktičnih ideja koje govore o metodama ličnog ispunjavanja, povećavanja kreativnosti i veće harmonije sa okruženjem.

Lov n veliku ribu dolazi kao otkriće mnogim fanovima koji su želeli da bolje razumeju Linčovu duboku ličnu viziju. Podjednako je intrigantno svakome ko se bavi pitanjima kao što su: „Odakle dolaze ideje?” i „Kako mogu da negujem kreativnost?”

Ja tražim posebnu vrstu ribe, onu koja se može pretočiti u film. Tamo dole plivaju svakojake vrste riba. Ribe za posao, ribe za sport… ribe za sve.

Dejvid Linč

Додатне информације

Autor

Dejvid Linč

Broj strana

183

ISBN

978868042680

Prevod

Sava Bulajić

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.